広島県立大学オバマ・プロジェクトへの協力

生徒会執行部

広島県立大学オバマ・プロジェクトに協力しました。
 オバマ・プロジェクトとは,昨年訪日されたオバマ前大統領を再び広島に招き,平和のメッセージを世界に発信していただく活動です。 県立広島大学のプロジェクトチームが各校から送られたレターを収集し,オバマ前大統領に届ける予定です。

本校レター(生徒会執行部作成)

Thank you very much for your visit to Hiroshima last year. The memory of your visit is still being in our minds. Citizens in Hiroshima should show a strong desire to make a peace world. We hope you will be able to revisit Hiroshima to send your message.